Concept Trouwen

Concept Trouwen

De zakelijke dingen op een rijtje

 Team Godly Bride

 

Trouwen moet je goed doen!

 

Trouwen! Wat een feestje. De dag waar je misschien al jaren (of maanden) van (dag)droomt. Een fancy dress, een torenhoge bruidstaart. Maar natuurlijk vooral: in bijzijn van alle mensen die je lief hebt zeggen dat jij en je partner volledig voor elkaar gaan tijdens je huwelijk. Een dag die waarschijnlijk helemaal aan al je mooie verwachtingen gaat voldoen. Godly Bride biedt bruidsparen heel wat helpende handen.

 

All-in weddingconcepten

Godly Bride is een all-in weddingconcept voor iedereen die gaat trouwen in of in de omgeving van Arnhem. De kracht van ons concept zit in het bundelen van krachten. Met zeven vaste ondernemende vakvrouwen, hebben we alle disciplines in huis. Van de weddingplanner tot de bruidsvisagiste en trouwfotograaf. Allemaal hebben ze een eigen topbedrijf in Arnhem, waar zij zich al bewezen hebben in hun vakgebied. Godly Bride is een totaalconcept, waarbij co-creatie helemaal centraal staat.

 

Het huwelijksconcept van Godly Bride

Het huwelijksconcept van Godly Bride ondersteunt jullie als toekomstig bruidspaar in de totale planning en organisatie van de mooiste, onvergetelijke dag van je leven. De dames van Godly Bride nemen jullie aan de hand bij alles wat er bij een huwelijk komt kijken: planning en organisatie, trouwkapsels, bruidsmake-up, decoratie, entertainment, bruidsfotografie en patisserie. Jullie rest dan nog een ding en dat is genieten van de Grote Dag!

 

Het team achter Godly Bride

De creatieve breinen achter Godly Bride zijn Nina Rodenrijs van Chairs Hairdesign en Suzanne Geluk van Geluk Events. Het afgelopen jaar stelden ze een team van professionele ondernemers binnen de trouwbranche samen. Gezamenlijk creëren ze unieke bruiloftsconcept op maat, oftewel: de Godly Bride experience.

 

Meer bouwstenen afnemen is meer korting

Alle disciplines van Godly Bride zijn afzonderlijk als module in te kopen. We hebben het ook wel over bouwstenen. Met alle stenen vorm je het hele huis, maar jullie kunnen ook kiezen voor een stevige fundering of een aantal losse bakstenen. Op deze manier biedt Godly Bride voor elk budget en alle wensen uitkomst. Dat we met bouwstenen werken, betekent overigens niet dat we niet flexibel zijn. Geef vooral aan wat jullie uitgesproken ideeën zijn, dan regelen wij het. Na een eerste persoonlijk gesprek maakt onze weddingplanner een offerte op maat, met daarin alle bouwstenen van jullie keuze. Het voordeel van een totaalpakket afnemen is niet alleen dat jullie ondanks de verschillende disciplines één contactpersoon hebben, het levert ook nog eens meer korting op. Elke extra bouwsteen bovenop de eerste geeft recht op 2,5% korting op de totaalprijs. Hoe meer bouwstenen er afgenomen worden, des te hoger de korting. Dit kan oplopen tot een korting van maximaal 15% op de totaalprijs. En dat is mooi, want een bruidsjurk is ook niet goedkoop, toch?


Ook nog trouwvervoer nodig?

Nog een voordeel: alle vakvrouwen hebben elk hun eigen, grote netwerk. Samen met deze partners kunnen we je ook altijd helpen op het gebied van trouwlocaties, grafisch ontwerpers, trouwvervoer, catering, ambtenaren, ludieke bruiloftsacts, overnachtingsmogelijkheden en organisatoren van huwelijksreizen. Interesse? Dan nemen we deze mogelijkheden gelijk mee in de offerte.