Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

De voetjes van de vloer

Wordt het een bruiloft dj of een knallende feestband?

 

“Oké, schat, jij regelt de bloemen, ik de band. Deal?” Klinkt dat bekend? De muziek op de bruiloft is vaak een compromis. Niets (nou ja, bijna niets) is namelijk zo persoonlijk als de muzikale voorkeur. Maar samen met een professionele artiestenboeker kom je er vaak wel uit. Ook over de openingsdans hoeven jullie niet te discussiëren, de choreografie wordt je gewoon aangereikt. Een danslesje vooraf kan natuurlijk nooit kwaad.

 

Trouwmuziek voor elk moment

Ga je voor dat ene ontroerende nummer, waarop jullie elkaar voor het eerst zoenden of voor rustige pianomuziek tijdens de ceremonie. En daarna? Lekker knallen op de beats van een bruiloft dj, een feestband, een drive inn-show of zie je wel wat in de combinatie van dj en sax? Godly Bride is van alle muzikale markten thuis. Bij ons kies je voor muziek tijdens de bruiloftsceremonie, de muzikale omlijsting van de receptie en een dj of feestband tijdens het feest.

 

Een aantal hippe thema’s du moment

Big Fat Wedding: bij een feest met alle toeters en bellen erop en eraan horen ook… juist, toeters en bellen! Een grote bruiloftsband met veel blaasinstrumenten bijvoorbeeld.

Bohemian/ hippie: wordt jullie trouwdag er een met als thema Ibiza style? Met zwierige BoHo-jurken, losse vlechtenkapsels en zomerse decoratie? Lounge is dan leuk, maar ook wat voor de hand liggend. Ga eens voor een folk-bandje of gipsy, veel eigentijdser.

Vintage: Oud is het nieuwe nieuw. Of zoiets. Vintage blijft een ongelooflijk populair thema, waar je alle kanten mee op kunt. Ook qua muziek. Ga country style of flower power en kies voor een bandje die wel overweg kan met deze stijl. Hammond-orgeltje erbij…

Club: Als jullie alle technofeestjes en festivals afgaan, dan is de kans groot dat jullie voor club of house gaan tijdens het avondprogramma. Een dj, eventueel met vocal mc en/of saxofonist maakt het feest dan compleet.

Royal wedding: bij een klassieke bruiloft denk je al gauw aan pianomuziek of een strijkkwartet. Dat kan heel mooi zijn, maar een rustig jazzy bandje is net even wat meer edgy. Tijdens de ceremonie kun je dan voor een akoestisch ensemble gaan.

 

De Godly Bride experience

Binnen het concept van Godly Bride bieden we jullie het volgende:
• Zangeres solo of duo á-capella tijdens de ceremonie/borrel;
• Zangeres solo met pianist of gitarist tijdens de ceremonie/borrel;
• A-capella gospel- of kerkkoortje (6 personen) tijdens de ceremonie;
• Zangeres tape-act show met eventueel extra zanger en/of gitarist tijdens de borrel;
• Choreografie voor spetterende openingsdans (bruidspaar of groep);
• Band met zangeres, eventueel met extra zanger;
• DJ met eventueel Vocal MC en/of saxofonist;
• Bruiloftsband (coverband) met 1 zanger en 2 zangeressen (optioneel + 2 blazers of + 4 blazers en percussionist).