Bruiloft decoratie

Bruiloft decoratie

Aankleding met meerwaarde

Kleding, check. Nu de aankleding van je bruiloft nog!

 

Goed, bruidskapsel en visagie heb je al geregeld. De jurk heb je geen seconde over getwijfeld. Bruidstaart, check. Dan ben je al een heel eind, maar hoe zit het met de bruiloft decoratie? De bruiloft versiering is misschien wel belangrijker dan je denkt. Daarmee kun je namelijk een eigen draai aan je trouwdag geven. Hebben jullie elkaar bijvoorbeeld ontmoet op een Grieks eiland? Een mooi thema om door te zetten in je tafeldecoratie, bloemen en kaartjes. Dat maakt een bruiloft helemaal eigen.

 

Onmisbaar: het bruidsboeket

Bruiloft decoratie is eigenlijk een breed begrip voor een nog breder scala aan mogelijkheden voor de aankleding van je bruiloft. Het belangrijkste onderdeel is voor de meeste bruidsparen het bruidsboeket. Je kunt het zo exclusief en chique maken als je wilt. Denk aan een waterval van witte bloemen met parels of een biedermeier in felle kleuren of juist sophisticated grijstinten. Liever wat minder besteden aan het bruidsboeket? Een handgebonden boeket met witte avalancherozen is ook heel sjiek.

 

Maar het boeket is nog maar het begin. Wat te denken van je linnen, tafeldecoratie, bloemen, menukaartjes, bedankkaartjes, slingers, ballonnen en ga zo nog maar even door. Het zijn die details die zorgen voor extra jeu. Maar zie met zoveel geregel al die bruiloft versieringen maar eens uit te zoeken. Godly Bride heeft alvast wat trends voor jullie op een rij gezet, om je wat op weg te helpen met de aankleding van je bruiloft.

 

Trends in bruiloft decoratie; photoboots en snorren

Say cheese: tegenwoordig spelen foto’s een grote rol in huwelijken. Je kunt een aantal polaroids (weer helemaal terug van weggeweest) neerleggen en de gasten naar hartenlust plaatjes laten schieten. Of huur een photoboot. Succes gegaradeerd en tegelijk een mooie versiering van je bruiloft.

Probs: je weet wel, die tekstballonnen, snorren, retrobrillen en lippen op stokjes. Goed te combineren met de photobooth. Als bedankje kun je je gasten ook gelijk al een mooie polaroid van de avond meegeven. Ook populair en zéker niet alleen leuk voor volwassenen: de bellenblaas.

Vintage: Door te voeren in alles wat je maar kunt bedenken: bruin en oranje kleuren, borrelglaasjes met sigaretten voor de rokers, een oude typemachine als gastenboek. Tijd om de archieven in te duiken dus. Een lekkere folk- of countryband maakt het af.

Rustiek: Of trouw helemaal op z’n ‘boer zoekt vrouws’ in rustieke stijl. Bij de rustieke bruiloft gaat het allemaal om een knusse plattelandssfeer. Hoe je die krijgt? Door vooral te kiezen voor verweerd hout, stro, jute, touw en andere store materialen. Een beetje een Do it Yourself-sfeertje ook, met kaarsjes in lege jampotten, fruitkisten en jute vlaggetjes.

 

De Godly Bride experience

Binnen het concept van Godly Bride bieden we jullie het volgende:
• Bloemdecoraties zoals: bruidsboeket (handgebonden met rozen of meerdere soorten bloemen, draadgebonden met luxe bloemen zoals orchideeën) en corsages met magneetje in sfeer boeket, bloemdecoraties voor in het haar i.s.m. kapper 
• Tafeldecoraties trouwlocatie
• Aankleding fotoreportage 
• Doorvoeren van een thema in aankleding/decoratie
• Decoratie/versiering trouwlocatie(s) -binnen/buiten – slingers,