Bruidstaarten

Bruidstaarten

Alsof er een engeltje over je tong danst

De perfecte bruidstaart!

 

Ja, ik wil…. Niets liever dan een hap nemen uit die verrukkelijke bruidstaart! Welk thema je ook kiest, lekkere hapjes en drankjes zijn altijd een vast ingrediënt van een bruiloft. Te beginnen bij die 5-laagse taart, gevuld met crème en fruitvulling, aangekleed met marsepein of suikerzoete fondant. En een uitgelaten bruidspaar als topper, de kers op de trouwtaart, zeg maar. Watertandend lekker. De Romeinen wisten het al; in de Romeinse tijd werd de bruidstaart – ook wel trouwtaart genoemd – voor het eerst in het leven geroepen. Maar anno 2015 zijn er veel meer mogelijkheden op het gebied van patisserie.

 

Een traditionele trouwtaart of cupcakes?

De traditionele bruidstaart is nog altijd populair. Met traditioneel bedoelen we dus die klassieke taart die uit meerdere lagen bestaat, met veel vulling en zoeter dan zoet. Toch is ook de bruidstaart aan verandering onderhevig. Zo zien we hem steeds vaker ook in het vierkant uitgevoerd of trapsgewijs gestapeld, voor net even een andere look. Met de versiering kun je echt alle kanten op. Zo kun je het thema van de bruidsdecoratie ook doorvoeren in de stijl van de bruidstaart. En om je te helpen, bieden we uiteraard veel inspiratie tijdens de proefsessie. Wil je je gasten meer keuze bieden? Wat dachten jullie van kleine zoete of hartige petit fours-gebakjes, cakepops of macarons? Of – helemaal 2015 – een taart met eetbare bloemen? Een taart is ook goed te combineren met cupcakes. En als je echt niet kunt kiezen, kun je ook een eigen proeverij van taarten presenteren aan je gasten.

 

De bruidstaarten proefsessie

Misschien wel een van de leukste onderdelen tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijk: het proeven van de taart. Tijdens het kennismakingsgesprek bij onze aangesloten patisserie mogen jullie proeven van al het lekkers. Daar kun je ook gelijk al je wensen aangeven. Moer er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met gluten of andere dieetwensen? Geef het gelijk door aan de patissier. We kunnen alle denkbare versiersels en bloemen voor jullie maken. Is de bloem onmogelijk na te maken, dan gebruiken we heel stylish echte bloemen.

 

De Godly Bride experience

Binnen het concept van Godly Bride bieden we jullie het volgende:
• Een kennismakingsgesprek met proeverij bij de patissier;
• Luxe bruidstaarten met 2 verschillende smaken en een ontwerp naar keuze;
• Keuze uit een ruim patisserieaanbod, waaronder cupcakes met icing of fondant, macarons, petit fours in diverse smaken en taarten in alle soorten en maten;
• Hemelse bruiloftbedankjes voor de gasten in de vorm van minicupcakes, macarons of chocoladetruffels.