Bruidsmake-up

Bruidsmake-up

De hele dag een stralende bruid

Bruidsmake-up maakt de bruid!

 

De bruid behoort het stralende middelpunt te zijn op haar trouwdag. Een van de dingen die zorgt dat je straalt, is goede bruidsmake-up. De juiste camouflage en foundation en een oogschaduw die je ogen laat sprankelen. Als je een professionele visagiste inschakelt, weet je in elk geval zeker dat je make-up de hele dag en avond blijft zitten. Ook in de brandende zon of tijdens die ene niet-voorspelde windhoos.

 

Houd je bruidsmake-up dicht bij jezelf

Make-up kan best lastig zijn. Je wilt leuk voor de dag komen, zeker op je trouwdag. Maar je wilt ook jezelf blijven. Een veelvoorkomende misser is om het op je bruiloft helemaal anders te willen. Als je normaal gesproken niet of nauwelijks make-up draagt, is het niet aan te raden om opeens voor heftige smokey eyes en knalrode lippen te gaan. Gelukkig weet de doorgewinterde visagiste van Godly Bride daar alles van. Samen met jou bekijkt ze eerst je eigen make-uptasje en kijken jullie wat het beste bij je past voor de dag- en avondmake-up. Ook je jurk, sieraden en bruidskapsel zijn daarbij van belang natuurlijk.

 

De Godly Bride experience

Binnen het concept van Godly Bride bieden we jullie het volgende:
• Bruidsmake-up (op locatie);
• Proefmake-up;
• Groom-service (rode plekjes wegwerken bij de bruidegom en de finishing touch);
• Getuigen, vrienden en familie opmaken;
• Huidverzorging & verbetering van gelaat en lichaam;
• Wellness en ontspanning;
• Ontharen en epileren;
• Manicure en pedicure;
• Workshops make-up & dagelijkse huidverzorging (leuk voor het vrijgezellenfeest!).

 

Visagie in een totaalpakket

Met een totaalpakket van Godly Bride heb je gegarandeerd nergens omkijken naar als het op je bruidsvisagie aankomt. Het pakket ziet er als volgt uit. Ongeveer 3 maanden voor je bruiloft onderga je een aantal schoonheidsbehandelingen om je huid mooi te laten stralen. Boek daarbij een relaxbehandeling voor twee, samen met je aanstaande of een goede vriendin. Samen relax je soms meer dan alleen. Zo’n 3 dagen voor je bruiloft is het tijd om af te rekenen met je ‘wintervachtje’. Laat benen, oksels en bikinilijn waxen om niets aan het toeval over te laten. Eén dag voor je bruiloft is het mani/pedi time. Lekker je handen en voeten laten verzorgen en je nagels voorzien van een mooi kleurtje. Op de Grote Dag zelf verzorgen wij je make-up. Als je e wilt, doen we dat op locatie.

 

Combi deal; bruidkapsel en make-up

Ben je ook nog op zoek naar het perfecte bruidskapsel? Als je bij Godly Bride je bruidsmake-up én bruidskapsel afneemt, profiteer je van extra korting. Het grote voordeel van een visagiste en kapster is dat je altijd twee specialisten in huis (of op locatie) haalt. Natuurlijk zijn er ook pro’s die het allebei doen, maar voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat er twee vakvrouwen – ieder een kei in het eigen vakgebied - voor je klaar staan. Dat vinden wij van Godly Bride ten minste. De haarstylist en visagist bekijken samen aan de hand van jouw wensen wat het beste bij je past. Een proefmake-up en –bruidskapsel kan op 1 dag op 1 locatie plaatsvinden. Dat scheelt tijd, maar geeft je ook gelijk een goed beeld van het totaalplaatje straks op je trouwdag. De vaste pakketprijs voor haar + make-up (op locatie en inclusief proef) is € 275,-. Oftewel: een korting van € 95,00.