Bruidskapsels

Bruidskapsels

Al gaat het later vast in de war...

Een bruidskapsel voor elk model!

 

Als je haar maar goed zit… Op je trouwdag geldt dat meer dan ooit. Alles moet perfect zijn en zeker je haar. Je moet er dus niet aan denken dat je opgestoken bruidskapsel, ingenieuze vlechtenkapsel of Grace Kelly-rol bij de eerste beste windvlaag al uitzakt. Een bruidskapsel moet tegen een stootje kunnen en het moet de hele dag goed zitten. Tijdens de huwelijksvoltrekking en de fotoshoot, maar ook op het moment dat je ’s avonds je dansmoves loslaat op de dansvloer.

 

Bruidskapsels voor (half)lang haar

Halflang of Lang haar? Als het op bruidskapsels aankomt, zijn er oneindig veel mogelijkheden. Een opgestoken bruidskapsel is slechts een van de opties. Een paar voorbeeldjes. Ga je voor klassiek op de Grote Dag? Een royal English kapsel à la Kate Middleton staat je dan vast beeldig. Haar zogenaamde demi-chignon combineert simpel en klassiek, waarbij slechts de onderkant van de lange haren in de krul wordt gezet. Je maakt ‘m af met een mooie tiara. Trouw je met je blote voeten in het zand op z’n Ibiza’s? Dan is de kans groot dat je wel wat voelt voor een lekker nonchalant kapsel met losse vlechten en veertjes. Een sjaaltje om je hoofd binden, kan ook. Kies je voor een romantische look, dan zal je ook eerder kiezen voor een romantisch kapsel. Met veel grote krullen, opgestoken en voorzien van kleine pareltjes of mooie bloemen. Of natuurlijk een sierlijke sluier. Half opgestoken, een vissengraat, de knot in al haar varianten en de French Twist zijn andere populaire bruidskapsels voor lang haar.

 

Bruidskapsels kort haar

Je draagt je haar al jaren kort, maar nu je bruiloft nadert, schiet je in de stress. Je haar lang laten groeien? Extensions? Dat kan natuurlijk, maar waarom zou je? Voor kort haar zijn de mogelijkheden voor een bruidskapsel misschien wat beperkter dan voor halflang of lang haar, maar er zijn nog steeds opties genoeg. Je kunt je kapsel ‘helemaal jou’ houden, maar afstijlen met een mooie speld, bloemenkrans of haarband(je). Of ga voor extreem: knip je haar nóg iets korter en kies voor een strak geknipt kapsel, al dan niet gedeeltelijk opgeschoren.

 

Een opgestoken bruidskapsel of nonchalant; wij helpen kiezen

Hoe ga je nu een keuze maken uit al die verschillende stijlen? En hoe kan het kapsel van manlief daar mooi op aansluiten? Om te beginnen helpt Godly Bride je alvast met een selectie van actuele bruidskapsels. Wij richten ons volledig op de nieuwe generatie bruiden: vlot, sexy, nonchalant en elegant opgestoken. Met vintage thema’s, speelse bloemen en veren en prachtige sluiers verwerkt in haardecoraties onderscheiden we ons van de 'standaard'. En natuurlijk adviseren we je ook over wat bij je past. Niet elk kapsel is even geschikt voor elke bruid. De vorm van je gezicht, je jurk en make-up en je persoonlijke stijl, allemaal zijn ze bepalend voor wat bij jou past.

 

De Godly Bride experience

Binnen het concept van Godly Bride bieden we jullie het volgende:
• Proefkapsel
• Het bruidskapsel stijlen (op locatie)
• Kleuren, knippen, opsteken, stijlen, krullen inzetten, haarverlening
• De bruidegom stijlen
• Getuigen, vrienden, familie onder handen nemen

 

In één keer weddingproof

Als je nergens omkijken naar wilt hebben, kies je voor een totaalpakket. Een maand tot 6 weken van te voren kom je naar de salon voor een proefkapsel, anderhalve week tot een week van tevoren knippen (en kleuren) we je kapsel alvast. Op je trouwdag verzorgen we je bruidskapsel. Dat kan op locatie.

 

Combi deal; bruidkapsel en make-up

Ben je ook nog op zoek naar de perfecte bruidsmake-up? Als je bij Godly Bride je bruidskapsel én bruidsmake-up afneemt, profiteer je van extra korting. Het grote voordeel van een kapster en visagiste is dat je altijd twee specialisten in huis (of op locatie) haalt. Natuurlijk zijn er ook pro’s die het allebei doen, maar voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat er twee vakvrouwen – ieder een kei in het eigen vakgebied - voor je klaar staan. Dat vinden wij van Godly Bride ten minste. De make up artist en haarstylist bekijken samen aan de hand van jouw wensen wat het beste bij je past. Een proefmake-up en –bruidskapsel kan op 1 dag op 1 locatie plaatsvinden. Dat scheelt tijd, maar geeft je ook gelijk een goed beeld van het totaalplaatje straks op je trouwdag. De vaste pakketprijs voor haar + make-up (op locatie en inclusief proef) is € 275,-. Oftewel: een korting van € 95,00.