Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Wat een plaatje dat bruidspaar!

De huwelijksfotograaf legt de liefde vast in beeld!

 

Je kunt nu al fantaseren over het fantastische fotoboek en de uitvergrote afdrukken op hout, canvas of perspex. Eerst nog trouwen uiteraard, maar feit is dat een huwelijksfotograaf met zijn professionele camera het beste wapen heeft om alle liefde en emotie van de dag vast te leggen.

 

Bruidsfotografie met een persoonlijk tintje

Bij Godly Bride gaan we voor fotograferen op een persoonlijke manier. Dat klinkt misschien wat algemeen en nietszeggend, maar de fotograaf moet zich opstellen als intimi om de speciale momenten en interacties op natuurlijke wijze vast te kunnen leggen. Mensen, taferelen en de omgeving worden door de camera gevangen, het liefst van heel dichtbij, zonder daarbij een storende factor te zijn natuurlijk. Jullie fotograaf brengt in beeld wat hem of haar ontroert. Dat kan soms in verrassend onverwachte dingen zitten. Dingen die je zelf niet had kunnen bedenken.

 

Op welke momenten zet je de huwelijksfotograaf in?

Je kunt bij Godly Bride kiezen uit verschillende pakketten, variërend van een 8 tot 12 uur durende aanwezigheid van de trouwfotograaf. Standaard fotograferen we het aantrekken van de jurk, de eerste ontmoeting (first look), het moment dat vrienden en familie het bruidspaar in vol ornaat zien (dus voorzien van trouwkleding, bruidskapsel en een mooi make-upje), de ceremonie met het ja-woord, het moment dat de bruidstaart aangesneden wordt en de speeches tijdens de receptie. Een intieme bruidsreportage op locatie en foto’s van familieleden en vrienden horen uiteraard ook bij het basispakket. Naar wens is het pakket uit te breiden met een reportage van het diner en het eerste uur van de feestavond (met openingsdans natuurlijk)! Stuk voor stuk gedenkwaardige momenten die het verdienen om te worden vastgelegd. De keuze is aan jullie.

 

De Godly Bride experience

Binnen het concept van Godly Bride bieden we jullie het volgende:

  • -Kennismakingsgesprek
  • -8 tot 12 uur durende aanwezigheid van de trouwfotograaf
  • -Minimaal 300 beelden in hoge resolutie en webformaat 
  • -USB, WeTransfer of online gallery met foto's in .jpg
  • -Mini trouwboekje met highlights van de dag 

 

De trouwfoto’s los of in een album?

En dan is de dag voorbij en heb je nog wat leuks om naar uit te kijken! Na alle nabewerkingen en selecties ontvangen jullie ruim 300 foto's van de trouwdag. Je ontvangt de beelden in hoge resolutie, dus alle foto’s zijn geschikt voor grote afdrukken en/of deelvergrotingen. Voor een blijvende herinnering is een trouwalbum een goed idee. Dat kun je zelf doen, maar in de praktijk is het een van die dingen die doorgaans heel lang op de ‘to do-lijst’ blijft staan, zonder afgevinkt te worden. Informeer bij de intake eens naar de mogelijkheden voor een trouwalbum op maat.